ICAS – Smart Aquaponics

Banners with the following logos: European Union, Ministry of Development and Investment, Operational Program Competitiveness Entrepreneurship Innovation 2014-2020 and NSRF 2014-2020 He also emphasizes that the project was co-financed by Greece and the European Union.

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τις δράσεις δημοσιότητας του έργου μας που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια των ΕΕ2 & ΕΕ3:

  1. Τα εγκαίνια της ενυδρειοπονικής εγκατάστασής μας την Παρασκευή 3/6/2022, που βρίσκεται εντός του Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων – IPGRB ΕΛΓΟ Δήμητρα στη Θεσσαλονίκη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους όσους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια και ιδιαιτέρως τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά και τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Stavros Kalafatis που μας τίμησαν με την παρουσία τους!
  2. Την παρουσίαση των δραστηριοτήτων του έργου κατά την διάρκεια της εκπομπής O3 (όμικρον τρία) της ERT3  με την ζωντανή σύνδεση του Επιστημονικού Υπευθύνου κ. Γιώργο Ντίνα αλλά και των υπόλοιπων ερευνητών. Απόσπασμα της συνέντευξης μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ
  3. Την συμμετοχή των ερευνητών του έργου στο 30ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (9-13 Μαΐου) στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και τα πακέτα εργασιών του μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Χρονιάγραμμα έργου.
0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account